Turó d’en Mota 2007, el mirall del temps

 In Notícies

Després de dotze anys en criança amb les lies, presentem Turó d’en Mota 2007, una anyada amb una producció limitada de només 4.539 ampolles.

La collita 2007 representa el refinament de la potència, amb la personalitat d’una anyada esculpida per un hivern càlid i una primavera singularment plujosa. “L’any 2007 va ser característicament mediterrani”, explica Ton Mata, enòleg i 3ª generació de la Família Recaredo. “És una collita amb una acidesa vibrant, de molta profunditat i complexitat, característiques que descriuen molt bé a Turó d’en Mota”, assegura.

Turó d’en Mota, un vi de terrer

Turó d’en Mota 2007 és un vi de terrer en el seu sentit més ampli, és a dir, l’expressió d’un espai de terra molt calcària i de microclima mediterrani, raïm xarel·lo i una viticultura més d’observació que d’intervenció. En paraules de Ton Mata, Turó d’en Mota és un vi ‘somiat’. “Prové d’una vinya somiada; una vinya que creus que ho té tot, que t’ho pot donar tot: originalitat, autenticitat, distinció…”, conclou.

En un equilibri perfecte entre la delicadesa i la intensitat, la varietat xarel·lo esdevé la protagonista d’una anyada única que busca ser, per damunt de tot, la possibilitat de gaudir d’un paisatge i d’un territori a través del mirall del temps.